Enquête mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties

De gemeente Hellevoetsluis kan niet zonder de inzet van mantelzorgers en vrijwilligers. Op dit moment zijn we samen met de gemeente Brielle en Westvoorne op zoek naar nieuwe ideeën om mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en kijken we of de bestaande ondersteuningsmogelijkheden nog voldoen. Om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften hebben wij drie vragenlijsten gemaakt: één voor mantelzorgers, één voor vrijwilligers en één voor vrijwilligersorganisaties. De uitkomsten gebruiken wij bij het maken van de nieuwe plannen.

Werkt u als vrijwilliger in een bestuursfunctie bij een vereniging, stichting of andere instelling? Dan vragen wij u om de vragenlijst vrijwilligersorganisaties in te vullen. Natuurlijk kunt u daarnaast ook de vragenlijst voor vrijwilligers invullen vanuit uw persoonlijke situatie.

De vragenlijsten kunt u tot en met vrijdag 6 september invullen. Het invullen duurt ongeveer vijf minuten en uw deelname blijft anoniem.

Helpt u mee? Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst?

Neem dan contact op met het centrum vrijwilligerswerk via het telefoonnummer 0181 – 390 607 of loop even langs de balie in het Cultuurhuis (Opzoomerlaan 106). Op www.fijnjetezien.nl vindt u de openingstijden van de balie.

Meer weten over de ondersteuning die de gemeente mogelijk maakt?

Wilt u weten wat er mogelijk is voor mantelzorgers en vrijwilligers?  Op de webpagina's 'Mantelzorg' en 'Vrijwilligerswerk' vindt u meer informatie hierover.