Kindermishandeling en huiselijk geweld

Hebt u een vermoeden dat in uw omgeving kindermishandeling plaatsvindt? Neem dan contact op met Veilig Thuis.

Neem dan contact op met Veilig Thuis. Bel gratis naar 0800 - 2000. Dit nummer is zeven dagen per week,  24 uur per dag bereikbaar.

Veilig thuis

Veilig thuis is voor iedereen die te maken krijgt met kindermishandeling: kinderen, volwassenen, slachtoffers, plegers, familieleden, buren, hulpverleners, omstanders.  Ook als u twijfelt of er sprake is van huiselijk geweld en kindermishandeling kunt u (anoniem) bellen met Veilig Thuis. U krijgt een hulpverlener aan de lijn die naar uw verhaal luistert. De hulpverlener beantwoordt uw vragen en geeft advies. Als het nodig is, start Veilig Thuis een onderzoek of grijpt zij direct in om kindermishandeling te stoppen.

Contact met Veilig Thuis

Veilig Thuis is 24 uur per dag te bereiken op  een landelijk nummer 0800-2000 (gratis). Na het inspreken van uw gemeente wordt u meteen doorverbonden met een Veilig Thuis in de regio. U kunt anoniem blijven als u dat wilt of als dat nodig is.

Meer informatie

Voor meer informatie en voorbeelden van huiselijk geweld en kindermishandeling, kunt u kijken op de website van Veilig thuis: www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl