Vragen en antwoorden over openingstijden en bereikbaarheid

Hier vindt u vragen en antwoorden over de gemeentelijke dienstverlening en de milieustraat.

Tot welke datum blijft het gemeentehuis gesloten?

Het gemeentehuis is tot nader order gesloten voor publiek. Dit geldt dus ook voor de loketten van Burgerzaken en Werk Inkomen en Zorg.

Voor welke zaken kan ik een afspraak maken op het gemeentehuis?

Inwoners met een dringende vraag kunnen eventueel op afspraak terecht in het gemeentehuis. Bijvoorbeeld als u op korte termijn een nieuw rijbewijs of paspoort nodig heeft. Maar ook als u stukken wilt inzien die ter inzage liggen of privacygevoelige documenten wilt afgeven.

Wanneer kan ik terecht op het gemeentehuis, voor bijvoorbeeld het afhalen van mijn rijbewijs of paspoort?

Vanaf 18 mei kunnen inwoners op de volgende tijdstippen, op afspraak en alleen voor spoedeisende zaken, terecht bij de gemeente:

Maandag:        08.30 – 16.00 uur
Dinsdag:          08.30 – 12.00 uur
Woensdag:      08.30 – 16.00 uur
Donderdag:     08.30 – 12.00 uur
Vrijdag:            08.30 – 12.00 uur

Hoe kan ik een afspraak maken op het gemeentehuis?

Een afspraak kunt u telefonisch maken via tel. 14 0181. Digitaal een afspraak maken is momenteel niet mogelijk. Wij blijven op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar van 08.00 uur - 16.00 uur.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een afspraak heb op het gemeentehuis?

Dan vragen wij u om ruim afstand te houden (ca. 1,5 meter) van de balies om mogelijke besmetting te voorkomen. Heeft u last van verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan vragen wij u om uw bezoek aan het gemeentehuis uit te stellen totdat de gezondheidsklachten voorbij zijn.

Leggen medewerkers van afdeling Werk, Inkomen en Zorg huisbezoeken af?

Onze medewerkers van de afdeling Werk, Inkomen en Zorg leggen voorlopig alleen bij uitzondering huisbezoeken af. In plaats daarvan houden zij zoveel mogelijk telefonisch of digitaal contact.

Wanneer is de milieustraat open?

De milieustraat is open op de gebruikelijke openingstijden: ma t/m vr 8.00- 16.00 uur, za 9.00 – 12.30 uur. De milieustraat is gesloten op de volgende feestdagen:
•    Tweede pinksterdag

Worden op de milieustraat extra maatregelen genomen?

In verband met het coronavirus mogen niet teveel mensen tegelijk de Milieustraat betreden. Hierdoor kunnen langere wachttijden ontstaan. Houd u zich ook hier aan de gewenste afstand van 1,5 meter.
Gaat de slagboom niet open? Wacht dan rustig tot hij opengaat en u door kunt rijden.

Houdt u tijdens het bezoek aan de Milieustraat aan de algemene maatregelen:
•    Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
•    Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
•    Hoest of nies aan de binnenkant van uw elleboog.
•    Geef elkaar geen hand.