Mw. S. van der Hor

S. van der Hor

Mijn naam is Sandra van der Hor, getrouwd, moeder van 2 kinderen, oma van 4 kleinkinderen en bonusmoeder van 3 dochters. 20 jaar geleden ben ik vanuit Rotterdam in Hellevoetsluis komen wonen en wat een goede keuze was dat!

Vanaf mijn 17e jaar ben ik altijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven waar ik veel heb mogen leren en in 2010 werd ik ‘geraakt’ door het sociaal domein waar het menselijk aspect gelukkig altijd een rol speelt. Na een omscholing en studie ben ik in 2012 zelfstandig ondernemer geworden.

Vanuit passie en oprechte betrokkenheid richt mijn dienstverlening zich op mensen en organisaties. Ik adviseer, coach, train en ondersteun bij verzuim, re-integratie en arbeidsongeschiktheid. Hierbij zoek ik vanuit samenwerking vooral naar manieren om moeilijke dingen makkelijk te maken, te luisteren, kennis te delen en te verbinden.

Mijn ervaringen als inwoner van Hellevoetsluis zijn altijd zeer positief geweest en ik vind het fijn iets terug te mogen doen in het belang van de Gemeente en haar inwoners. Daarom deel ik mijn kennis en (levens) ervaring graag binnen de Adviesraad Sociaal Domein.