Mw. J. van Onkelen

J. van Onkelen

Hierbij wil ik mij graag voorstellen, mijn naam is Joanne van Onkelen, ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Sinds 2002 ben ik woonachtig in Hellevoetsluis. Oorspronkelijk komt ons gezin uit Alkmaar, Noord- Holland.

Voorheen ben ik werkzaam geweest in de zorgsector als ambulant begeleider bij mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrisch problematiek. In de periode heb vaak contact gehad met de Gemeente Hellevoetsluis ten behoeve van de cliënten, ik heb dit altijd als zeer positief mogen  ervaren, waarin echt werd meegedacht vanuit de kant van de gemeente.

Op dit moment ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk als stress en relatie coach/counsellor en geef ik mindfulness cursussen. Tevens ben ik reeds 7 jaar vrijwilliger bij de buurtbemiddeling van Hellevoetsluis, wat ik nog steeds als een uitdaging beschouw en met heel veel plezier doe. Ik hoop dan ook met mijn praktijkervaring binnen de zorgsector een bijdrage te kunnen leveren aan de Adviesraad Sociaal Domein van Hellevoetsluis.