Mw. I. Beaufort

Ingrid

Ik wil me graag voorstellen. Mijn naam is Ingrid Beaufort, en ik woon sinds 1992 met veel plezier in Hellevoetsluis. Ik ben getrouwd en heb 2 (inmiddels) uitwonende dochters en werkte tot 2020 bij thuiszorgorganisatie Directzorg in Hellevoetsluis als verpleegkundige. Tussen 1992 en heden heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan in de gezondheidszorg, medezeggenschapsraden in het primaire en voorgezet onderwijs en bij verschillende sportverenigingen.

Op dit moment ben ik o.a. ook vrijwilliger bij de VPTZ ( Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) via het Hospice “De Waterlelie” in Spijkenisse. Ik ben inzetbaar als vrijwilliger thuis bij mensen in Hellevoetsluis die in de laatste fase van hun leven ondersteuning vragen. Ook kan het zijn dat de mantelzorger even een moment voor zichzelf nodig heeft, en daarom een beroep doet op een vrijwilliger.

Bij zowel de thuiszorgorganisatie Directzorg als de VPTZ heb ik te maken met de nieuwe wetgeving van o.a. de WMO en kom ik situaties tegen die het Sociaal Domein betreffen. Ik hoop vanuit deze praktijk een bijdrage te kunnen leveren in de Adviesraad Sociaal Domein voor de komende tijd.