Mw. I. Beaufort

Ingrid

Mijn naam is Ingrid Beaufort, 55 jaar en sinds 1992 woon ik met veel plezier in Hellevoetsluis. Ik ben getrouwd en heb 2 (inmiddels) uitwonende dochters en werk sinds 2007 bij thuiszorgorganisatie Directzorg in Hellevoetsluis als verpleegkundige. Tussen 1992 en 2007 heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan in de gezondheidszorg, medezeggenschapsraden in het primaire en voorgezet onderwijs en bij verschillende sportverenigingen.

Daarnaast ben ik o.a. vrijwilliger bij de VPTZ ( Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) via het Hospice “De Waterlelie” in Spijkenisse. Ik ben inzetbaar als vrijwilliger thuis bij mensen in Hellevoetsluis die in de laatste fase van hun leven ondersteuning vragen. Ook kan het zijn dat de mantelzorger even een moment voor zichzelf nodig heeft, en daarom een beroep doet op een vrijwilliger.

In beide sectoren heb ik te maken met de nieuwe wetgeving van o.a. de WMO en kom ik situaties tegen die het Sociaal Domein betreffen. Ik hoop vanuit deze praktijk een bijdrage te kunnen leveren in de Adviesraad Sociaal Domein voor de komende tijd.