Crisis door schulden

Soms is er met spoed hulp nodig om een crisissituatie te voorkomen. Heeft u een bericht gekregen over het afsluiten van uw water of energie of een huisuitzetting? Wacht dan niet langer en meld u direct aan bij het team Schulddienstverlening.

Wanneer is het crisis?

Heeft u bericht gekregen dat u afgesloten wordt van water of energie? Of heeft u een datum van ontruiming van uw woning ontvangen? Bent u ondernemer en gaat de schuldeiser beslag leggen op bedrijfsmiddelen? Dan is er sprake van een crisis. Meld u dan zo snel mogelijk aan voor een crisisaanmelding. U krijgt in dat geval binnen drie werkdagen een afspraak. We gaan dan samen met u ons best doen om een oplossing te vinden voor deze situatie. Daarna kunnen we werken aan een duurzame oplossing voor uw schulden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor hulp bij een crisissituatie met het digitale Meldingsformulier Schulddienstverlening. U kunt ook contact opnemen met het WIZ-loket, via het telefoonnummer 14 0181 of via de mail op shv@hellevoetsluis.nl. Het loket is op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur telefonisch bereikbaar. Langskomen mag natuurlijk ook en kan tussen 8.30 en 16.30 uur. Ons adres is Oostzanddijk 28.