Wegwerkzaamheden in wijk De Kooistee Hellevoetsluis

Binnenkort start KWS Infra in opdracht van de gemeente Hellevoetsluis, aan werkzaamheden aan de Vloedlijn, een doorgaande weg in de wijk de Kooistee in Hellevoetsluis. Op de Vloedlijn wordt het asfalt verwijderd en wordt er een nieuwe laag asfalt aangebracht. Er vinden ook werkzaamheden plaats aan de bushaltes aan de Mandenmaker.

Wat betekent dit voor u?

Van 2 juli tot en met 21 juli is de Vloedlijn afgesloten voor autoverkeer. Woningen in omliggende straten zijn bereikbaar via ter plaatse aangegeven omleidingsroutes. Het fietspad en het trottoir zijn tijdens de werkzaamheden wel te gebruiken.

De bus van Connexxion rijdt gedurende de afsluiting om via de Kooilaan en de Dierenriem. Aan de Dierenriem zijn er vier tijdelijke bushaltes.

Bewoners aan de Vloedlijn moeten hun auto tijdens de werkzaamheden ergens anders parkeren.

Heeft u nog vragen?

We vinden het belangrijk om de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden. We vragen uw begrip voor de hinder die u toch door onze werkzaamheden ervaart. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met KWS infra bv via telefoonnummer 078-6250800. Ook tijdens de werkzaamheden staan zij klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Plattegrond

Volg deze link om de bijbehorende plattegrond van de werkzaamheden aan de Vloedlijn te bekijken.

Uitgelicht