Wegwerkzaamheden Oostkade

Vanaf 2 maart start aannemersbedrijf Van Doorn Geldermalsen met werkzaamheden aan de bestrating van de rijbaan op de Oostkade.

Locatie van de werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Oostkade, tussen de Oostzanddijk en het Zuidfront. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Op de afbeeldingingen onderaan deze pagina is de fasering weergegeven. 

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden starten op maandag 2 maart. De werkzaamheden in fase 2 worden aansluitend op fase 1 uitgevoerd en zullen uiterlijk 20 maart gereed zijn. Een en ander is wel afhankelijk van de weersomstandigheden in deze periode. 

Wat houden de werkzaamheden in?

De werkzaamheden bestaan uit het opnemen en afvoeren van de klinkers van de rijbaan, het herprofileren van de bestaande onderbouw en het aanbrengen van nieuwe gebakken straatstenen. De bestaande bandenlijn en het trottoir worden waar nodig hersteld. 

Wat betekenen de werkzaamheden voor u?

Woningen en/of winkels aan de Oostkade blijven tijdens de werkzaamheden te voet bereikbaar. De rijbaan van de Oostkade is de gehele periode afgesloten. Enige overlast is onvermijdelijk zijn, echter zullen wij ons uiterste best doen de overlast zo veel mogelijk te beperken. Alle woningen blijven in ieder geval bereikbaar voor de hulpdiensten. 

Nadere informatie en contact

Tijdens de werkzaamheden staat de aannemer klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt daarvoor contact opnemen met de Omgevingsmanager, dhr. M. Kersten, te bereiken op telefoonnummer 0345-571141. Ook kunt u eventuele klachten of opmerkingen melden op het mailadres omgevingszaken@vandoorngeldermalsen.nl.