Wegwerkzaamheden Burgemeester van der Jagtkade

Op 10 mei start aannemer Van Doorn met het vervangen van de bestrating in de Burgemeester van der Jagtkade. De werkzaamheden duren tot vrijdag 23 juli en worden in fasen uitgevoerd.

Op onderstaande plattegrond kunt u verdeling in fasen zien. Iedere fase duurt ongeveer 2 tot 3 weken.

Bekijk de plattegrond, pdf 1,3 mB

De werkzaamheden vinden op werkdagen plaats tussen 07.00 en 17.00 uur. Omwonenden kunnen hierdoor overlast ervaren. We proberen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en vragen begrip hiervoor.

Werkzaamheden

Na verschillende klachten over losliggende en rammelende stenen in de Burgemeester van der Jagtkade, heeft de gemeente besloten om de bestaande bestrating te vervangen. De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:
-    verwijderen van de bestaande bestrating van de rijbaan;
-    vervangen van 10 cm zand;
-    aanbrengen van nieuwe bestrating.

Bereikbaarheid

De woningen blijven op elk moment te voet bereikbaar. Huisnummers 15 t/m 45 krijgen tijdens de werkzaamheden in fase 2 en 3 toestemming om op het plein voor hun woning te parkeren. Daarnaast wordt een extra toegang naar de Burgemeester van der Jagtkade gemaakt rondom het Droogdok Jan Blanken. Ook blijven de woningen te voet bereikbaar via de Peperstraat en de Molenstraat.

De bestrating van de in- en uitgang van de parkeergarage onder het Willem en Maryplein wordt ook vervangen. Gebruikers van de parkeergarage worden tijdig geïnformeerd worden over de bereikbaarheid. Aan de parkeerplaatsen op de Burgemeester van der Jagtkade worden geen werkzaamheden uitgevoerd. Deze blijven tijdens de werkzaamheden aan de straat grotendeels bereikbaar.

Vragen

Als u vragen heeft over de werkzaamheden of de bereikbaarheid van woningen of ondernemingen, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de heer Kersten, omgevingsmanagementmedewerker van Van Doorn. U kunt hem bellen op 0345-57 1141 of een e-mail sturen naar omgevingszaken@vandoornbuitenruimte.nl