Wegwerkzaamheden Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn

In november en december wordt de Rijkstraatweg in Nieuwenhoorn tussen de Provincialeweg en de Parallelweg afgesloten voor al het verkeer in verband met wegwerkzaamheden. Dit geldt ook voor het fietsverkeer.

Start fase 2 werkzaamheden Rijksstraatweg (Nieuwenhoorn)

Vanaf woensdag 22 januari starten de werkzaamheden van fase 2 aan de Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn. De werkzaamheden zullen vrijdag 28 februari afgerond zijn.

Wat houden de werkzaamheden in?

Fase 2 bestaat uit de reconstructie van de kruising Rijksstraatweg/Parallelweg. In de Rijksstraatweg wordt een bocht worden gemaakt, waardoor doorgaand verkeer naar de Parallelweg wordt gestuurd. De Rijksstraatweg zal na de aanpassingen niet automatisch meer de doorgaande route Hellevoetsluis - Brielle zijn.

Wat betekenen de werkzaamheden voor u?

De Rijksstraatweg wordt in genoemde periode afgesloten voor gemotoriseerd verkeer ter plaatse van de Parallelweg. Hierdoor is Nieuwenhoorn niet meer bereikbaar via de Parallelweg en vanaf Brielle. Nieuwenhoorn blijft wel bereikbaar vanaf Hellevoetsluis. Voor fietsers blijft het wel mogelijk om de kruising te passeren. Woningen en bedrijven in Nieuwenhoorn blijven bereikbaar voor hulpdiensten.

Openbaar vervoer

Tijdens de werkzaamheden is er geen openbaar vervoer mogelijk over de Rijksstraatweg. De bushaltes Nieuwenhoorn Stoofweg en Nieuwenhoorn Dorp vervallen tijdelijk.

Nadere informatie en contact

Kijk op de plattegrond voor aanvullende informatie over de afsluitingen en omleidingen.

Met vragen kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van de aannemer, dhr. M. Kersten, te bereiken op telefoonnummer 0345-571141. Ook kunt u eventuele klachten of opmerkingen melden op het mailadres omgevingszaken@vandoorngeldermalsen.nl.