Gezamenlijke aanpak van winkelcentrum De Struytse Hoeck

De winkeliersvereniging, eigenaren en de gemeente willen winkelcentrum De Struytse Hoeck vernieuwen.

De ondernemers en eigenaren in het gebied gaan samen met de gemeente aan de slag. Ze willen het nu nog goed lopende winkelcentrum de komende jaren flink verbeteren. Beleving komt voorop te staan, zodat bezoekers gemiddeld langer in het winkelcentrum zullen blijven. Op dit moment worden de gevels opgeknapt. Begin 2021 start het werk aan de nieuwe inrichting van de openbare ruimte en de werkzaamheden aan de kade bij het Bankenstraatje. De damwand die er nu staat, wordt daar vervangen door een kademuur. Deze wordt verder naar buiten gelegd waardoor er een bredere kade komt en er een soort boulevard ontstaat. 

De gemeente, winkeliersvereniging en eigenaren van de winkelpanden willen dat het populaire centrum aantrekkelijk is en blijft voor een dagje shoppen. Winkelcentrum De Struytse Hoeck is hét winkelcentrum voor Voorne Putten, Rozenburg en Goeree Overflakkee. Het winkelcentrum biedt:

  • veel verschillende winkels
  • een veilige en schone omgeving
  • gratis parkeren

Door te investeren in meer sfeer in de buitenruimte, met mooie bestrating, gevels en meer groen willen we dat winkelcentrum De Struytse Hoeck ook in de toekomst aantrekkelijk blijft voor bezoekers. 

Meer informatie