Vervangen verouderde beplanting

Ook dit jaar gaat de gemeente verouderde beplanting vervangen. Wilt u weten of er in de buurt van uw woning nieuwe beplanting komt? U kunt de plannen niet inzien.

Vijf deelgebieden

Begin dit jaar heeft de gemeente voor het onderhoud van de openbare ruimte het gemeentelijk gebied in vijf deel gebieden opgedeeld. In ieder deelgebied volgt een toezichthouder het uitgevoerde werk van een aannemer. Voor bijvoorbeeld groenonderhoud, bestrating, straatmeubilair, oevers, enzovoorts.

Via deze link vindt u een kaartje van de verschillende deelgebieden met de naam van de bijbehorende toezichthouder. Daaruit kunt u afleiden in welk deelgebied u woont.

vervolgens vindt u hieronder een lijst van alle te vervangen beplanting met beplantingsplannen in het bijbehorende deelgebied.

 

 

 

 

De uitvoer van deze plannen gaat plaatsvinden in november en december van dit jaar.

 

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft over de beplantingsplannen dan kunt u contact opnemen met de toezichthouder in uw deelgebied of de ontwerper-groenbeheerder Maarten Box. Zij zijn graag bereid om de plannen nader toe te lichten. U kunt ze bereiken op telefoonnummer 14 – 0181.