Duurzame energieopwekking

Bekijk hier documenten met betrekking tot duurzame energieopwekking.

Kunt u een pdf-bestand niet gebruiken omdat het niet toegankelijk is? Neem dan contact met ons op via 14 0181. Geef zo duidelijk mogelijk aan om welk document het gaat.

 • Leidraad-Windenergie

  pdf, 1MB

  In de Leidraad windenergie Voorne-Putten staan de uitgangspunten en randvoorwaarden die de gezamenlijke gemeenten op Voorne-Putten hanteren bij het beoordelen van plannen met betrekking tot windenergie. De Leidraad biedt bewoners, bedrijven en marktpartijen ook duidelijkheid over de mogelijkheden om concrete plannen in te dienen bij een van de gemeenten. Daarnaast biedt het, naast het wettelijk kader, een afwegingskader dat wordt gehanteerd bij de beoordeling van aanvragen voor het plaatsen van de windturbines.

 • Afwegingskader zonne-energie Hellevoetsluis

  pdf, 3MB

  In het afwegingskader zonne-energie Hellevoetsluis staan de uitgangspunten en randvoorwaarden die de gemeente hanteert bij het beoordelen van plannen met betrekking tot zonne-energie.
  Daarnaast biedt het afwegingskader zonne-energie duidelijkheid over de mogelijkheden om concrete plannen in te dienen bij een van de gemeenten.