Bekendmaking loting standplaatsen 7 mei 2020Loting standplaatsvergunningen gemeente HellevoetsluisOp 16 oktober 2018 heeft het college het Standplaatsen- en ventbeleid gemeente Hellevoetsluis 2018 vastgesteld. Op 13 december 2018 heeft de gemeenteraad de wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening met het overgangsbeleid van het standplaatsenbeleid, vastgesteld.

Inhoud

Het nieuwe standplaatsenbeleid en de wijziging van de APV zijn gepubliceerd en bekendgemaakt in het gemeenteblad (overheid.nl) van 19 december 2018 nr 273191. Het beleid en de wijziging van de APV zijn op 20 december 2018 in werking getreden.

Bekendmaking

Het college maakt bekend dat op 7 mei 2020 om 10.00 uur in het gemeentehuis van Hellevoetsluis de loting plaatsvindt van standplaatsvergunningen. Voor de volgende locaties en dagen/perioden vindt loting plaats.Vaste plaatsen:

Locatie

Aantal standplaatsen / dagen

winkelcentrum Evertsenplein (voorzijde hek)

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag

winkelcentrum Jachthoorn (nabij grasveld)

maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag

Struytse Hoeck (Woordbouwerplein)

maandagen, dinsdagen, woensdagen, donderdag of vrijdag

winkelcentrum Forel (nabij sporthal)

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag

nabij de Vuurtoren in de Vesting

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdagTijdelijke plaatsen:Locatie

Aantal standplaatsen / perioden

de Timmerwerf (asfaltplateau aan de haven) (kerstbomen)

3 weken aansluitend aan 6 decemberIndien u in aanmerking wilt komen voor een plek op een van deze locaties nodigen wij u uit het aanvraagformulier dat u op onze website (www.hellevoetsluis.nl) vindt, in te vullen.

Op de website van de gemeente vindt u ook de notitie Standplaatsen- en ventbeleid gemeente Hellevoetsluis 2018. In de notitie treft u alle benodigde informatie over standplaatsen en venten aan.

Hellevoetsluis, 3 april 2020