Aanmelden voor Hellevoetsluis Panel

Woont u in de gemeente Hellevoetsluis? Wilt u ook uw mening geven over allerlei ontwikkelingen in de gemeente? Wilt u uw stem laten horen over de toekomst van Hellevoetsluis? Dan kunt u zich hieronder aanmelden voor HellevoetsluisPanel.

Aanmelden

 

Deelname is anoniem

Deelname is persoonlijk en volstrekt anoniem. Bij aanmelding wordt een beperkt aantal gegevens gevraagd die van belang zijn voor de verwerking van de vragen. Naam, adresgegevens en emailadres worden nooit gekoppeld aan de antwoorden die worden gegeven. Per e-mailadres kan één persoon aan een onderzoek deelnemen. Zijn er meerdere gezinsleden die deel willen nemen, dan moeten zij zich elk afzonderlijk met een eigen e-mailadres aanmelden.

Nadat u een vragenlijst heeft ingevuld, kunt u meteen zien hoe anderen de vragen hebben beantwoord. De onderzoeken op HellevoetsluisPanel.nl worden uitgevoerd door Newcom Research & Consultancy.

Als lid van HellevoetsluisPanel ontvangt u geen overbodige e-mail of reclame. Ook wordt uw e-mailadres niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor het HellevoetsluisPanel.