Aanmelden voor Hellevoetsluis Panel

Woont u in de gemeente Hellevoetsluis? Wilt u ook uw mening geven over allerlei ontwikkelingen in de gemeente? Wilt u uw stem laten horen over de toekomst van Hellevoetsluis? Dan kunt u zich op deze pagina aanmelden voor HellevoetsluisPanel.

Aanmelden

Deelname is anoniem

Deelname is persoonlijk en uw naam blijft onbekend. Bij aanmelding worden een paar gegevens gevraagd die nodig zijn voor de verwerking van de vragen. Naam, adresgegevens en emailadres worden nooit verbonden aan de antwoorden die worden gegeven. Per e-mailadres kan één persoon aan een onderzoek deelnemen. Zijn er meerdere gezinsleden die deel willen nemen, dan moeten zij zich allemaal met een eigen e-mailadres aanmelden. 

Nadat u een vragenlijst heeft ingevuld, kunt u meteen zien hoe anderen de vragen hebben beantwoord. De onderzoeken op HellevoetsluisPanel.nl worden uitgevoerd door Newcom Research & Consultancy. Als lid van HellevoetsluisPanel ontvangt u geen overbodige e-mail of reclame. Ook wordt uw e-mailadres niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor het HellevoetsluisPanel.