Proclaimer

De gemeente Hellevoetsluis is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Van de gemeentelijke informatie mag u verwachten dat deze informatie correct is en actueel, en dat we leesbaar en begrijpelijk schrijven. Toch kan het voorkomen dat er een fout op deze site staat. Ziet u een fout of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. Klik hier om deze melding aan ons door te geven. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen om uw melding door te geven. Alle benodigde gegevens staan op onze contactpagina. U krijgt van ons direct een ontvangstbevestiging waarna uw melding zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen.

Privacy
Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Klik hier voor ons privacystatement.

Auteursrecht
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente Hellevoetsluis behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op www.hellevoetsluis.nl , zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik van maken, stuur dan kunt u uw verzoek indienen dor een mail te sturen naar communicatie@hellevoetsluis.nl.