Proclaimer

De gemeente Hellevoetsluis is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Van de gemeentelijke informatie mag u verwachten dat deze informatie klopt en bijgewerkt is, en dat we leesbaar en begrijpelijk schrijven. Toch kan het voorkomen dat er een fout op deze website staat. Ziet u een fout of ontbreekt er naar uw idee informatie? Geef dti dan aan ons door. Wij zijn blij met uw reactie en doen ons best om deze website hiermee te verbeteren. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen om uw melding door te geven. Alle gegevens staan op onze contactpagina. U krijgt van ons meteen een ontvangstbevestiging en uw melding wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen

Privacy
Alle informatie die u ons verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Dat is vastgelegd in ons privacystatement.

Auteursrecht
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente Hellevoetsluis behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op www.hellevoetsluis.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik van maken, stuur dan een e-mail met uw vraag naar communicatie@hellevoetsluis.nl.