Werkzoekende? Kom naar de Banenmarkt in het gemeentehuis in Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een interessante baan of een (BBL) opleiding? Kom dan naar de Banenmarkt op dinsdag 29 mei in het gemeentehuis van Hellevoetsluis.

De Banenmarkt wordt georganiseerd voor werkzoekenden uit de vijf gemeenten op Voorne-Putten, gemeente Goeree-Overflakkee en het UWV WERKbedrijf. Tijdens de banenmarkt zijn ruim 40 werkgevers, opleidingsinstituten en uitzendbureaus aanwezig die banen en opleidingen in verschillende branches aanbieden. Daarnaast kun je interessante presentaties bijwonen. Zo wordt er een presentatie gegeven over keuzes maken tijdens je zoektocht naar een baan. Ook geven de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht en Marine voorlichtingen over werken bij Defensie. Let op: voor deze presentaties dien je je van tevoren aan te melden! Dit kan via onderstaande linkjes:

10:30 uur - Koninklijke Marine - algemeen    
11:15 uur - Koninklijke Landmacht - algemeen
12:00 uur - Koninklijke Luchtmacht - Vlieger/LVL/LGL 
12:45 uur - Koninklijke Marine - Techniek 
13:30 uur - Koninklijke Landmacht - Techniek       
14:15 uur - Koninklijke Luchtmacht - Techniek 

Twijfel je of je CV wel goed in elkaar zit? Dan kun je tijdens het CV inloopuur een check laten doen. Tip: print je CV een aantal keer uit, zodat je ze kunt achterlaten bij interessante werkgevers.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden, wil jij werken aan je toekomst en een passende baan of opleiding vinden? Noteer dan de Banenmarkt op dinsdag 29 mei in je agenda! De Banenmarkt vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur in het gemeentehuis van Hellevoetsluis aan de Oostzanddijk 26.

Uitgelicht