Verhuizen binnen de gemeente Hellevoetsluis

U kunt uw adreswijziging 4 weken voordat u gaat verhuizen tot uiterlijk 5 dagen na de verhuisdatum doorgeven. De verhuisdatum mag niet in het verleden liggen. Als u zich niet aan deze aangiftetermijn houdt, kan de gemeente u een boete opleggen.

U kunt uw verhuizing binnen Hellevoetsluis heel eenvoudig online doorgeven met behulp van uw DigiD. Let op: Wanneer u een koopcontract moet uploaden, hebben wij enkel de eerste 2 pagina's nodig.

Mijn verhuizing online doorgeven (met DigiD).

Heeft u voorkeur voor uitprinten, invullen en opsturen of inleveren op het gemeentehuis? Download hieronder dan het PDF-formulier.

PDF formulier downloaden

Gemeente Hellevoetsluis
t.a.v. afdeling Publiekszaken
Antwoordnummer 10
3220 VB Hellevoetsluis

Als u persoonlijk langs wilt komen op het gemeentehuis dan dient u daarvoor een afspraak te maken bij de afdeling burgerzaken.

U dient dan het volgende mee te nemen:

• Een geldig legitimatiebewijs.
  • Een koop- of huurcontract.

Zelfstandig wonen

Als u zelfstanding gaat wonen, kunt u zich digitaal laten overschrijven van het oude naar het nieuwe adres. U moet daarbij een ingescande pagina toevoegen van het huur- of koopcontract waarin uw persoonsgegevens en adresgegevens vermeld staan.

Verhuizing doorgeven aan instanties

De gemeente geeft uw verhuizing door aan binnen-en buitengemeentelijke overheidsinstanties. Dus aan de Belastingdienst, Sociale Verzekeringsbank, UWV, DUO, pensieonfondsen, etc. Andere bedrijven/instanties dient u zelf te informeren.

Geef uw verhuizing door aan uw energiebedrijf en waterbedrijf

Geeft u zelf uw verhuizing door aan uw energiebedrijf en Evides Waterbedrijf. Dit doet u eenvoudig via: www.evides.nl/verhuizen

Aan het doorgeven van verhuizing zijn geen kosten verbonden.