Trouwlocaties

Bekijk hier de officiële externe trouwlocaties van gemeente Hellevoetsluis.

Gemeente Hellevoetsluis heeft zes officiële trouwlocaties. Bezoek voor meer informatie en contactgegevens de website van de locaties.

All-in feest op Cittá Romana

Cittá Romana is bij uitstek geschikt voor bruiloften met een groot aantal gasten. Het prachtig gelegen park aan het Haringvliet biedt de mogelijkheid om met gasten te overnachten in éen van de luxe villa's. Lijkt een fotosessie op het strand en uitsluitend een feest met overnachting jullie mooi? Alles is bespreekbaar en deze locatie biedt alles wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke dag en eventueel nacht. Website Cittá Romana.

Ri-Jo

Met een ruime diversiteit aan mogelijkheden biedt trouwlocatie Ri-Jo verschillende huwelijksarrangementen voor een complete en onvergetelijke dag. Zijn jullie van plan tot in de late uurtjes te feesten? Ri-Jo beschikt over twee danszalen, welke beiden zijn voorzien van een ruime dansvloer, airconditioning en een licht- en geluidinstallaties. Kortom; alles voor een geslaagd feest. Website Ri-Jo.

Vestingkerk

Op één van de mooiste plekken in de Hellevoetse Vesting bevind zich de, uit de 17e eeuw stammende, Vestingkerk. Deze kerk is keurig onderhouden en bezit naast het prachtige orgel een grote verzameling oud kerkmeubilair. Jullie kunnen ervoor kiezen om na de huwelijksvoltrekking door de trouwambtenaar jullie huwelijk op deze trouwlocatie ook te laten inzegenen.

Kerk aan de Ring

De Kerk aan de Ring bevindt zich in het oude gedeelte van Hellevoetsluis en biedt een prachtige omgeving voor een romantische en stijlvolle huwelijksvoltrekking. Overigens is de tuin om de kerk bij uitstek geschikt voor een mooie fotoreportage. Website Kerk aan de Ring.

Restaurant Fortezza

Gevestigd in het unieke historische pand het Pompgebouw in de Vesting met uitzicht op de jachthaven, het droogdok 'Jan Blanken'en het museumschip De Buffel. Website Fortezza.

Restaurant ’t Karrewiel

Restaurant 't Karrewiel is gevestigd in een geheel gerestaureerde monumentale boerderij aan de Zuiddijk 2 te Hellevoetsluis. Het restaurant beschikt tevens over een gezellige loungehoek en heeft een royale parkeervoorziening op eigen terrein.

Klipperaak "Linquenda II"

De Linquenda II is een varende trouwlocatie en biedt de mogelijkheid om op het Haringvliet elkaar het ja-woord te geven. Er is plaats voor 35 personen aan boord en de eigenaar biedt uitgebreide cateringmogelijkheden aan. Kortom alle ingrediënten 
zijn aan boord om een onvergetelijke huwelijksvoltrekking te beleven in onze mooie vestingstad aan het water.