Begraafplaats

Hellevoetsluis heeft drie begraafplaatsen. Alleen op de begraafplaats aan de Stoofweg worden nieuwe graven uitgegeven. Op de begraafplaatsen aan de Rijksstraatweg en Smitsweg kan alleen in eigen graven worden bijgezet.

Op de begraafplaats Stoofweg kan gekozen worden uit een algemeen graf, eigen (particulier) graf, keldergraf of kindergraf (algemeen of particulier). Voor meer informatie over de soort graven en asbestemmingen kunt u contact opnemen met de gemeente Hellevoetsluis via telefoonnummer 14 0181.

Uitvaart

Bij een overlijden wordt in de meeste gevallen een uitvaartverzorger ingeschakeld die de uitvaart in overleg met de nabestaanden regelt. Tijdens een begrafenis- of crematieplechtigheid kan gebruik worden gemaakt van de aula op de begraafplaats aan de Stoofweg. De aula wordt beheerd door uitvaartverzorging Kievit, maar ook als u een andere uitvaartverzorger kiest kunt u gebruik maken van deze aula. Voor meer informatie over het gebruik van de aula op de begraafplaats kunt u terecht bij Uitvaartverzorging Kievit, telefoon (0181) 319 287 of e-mail info@kievit-uitvaart.nl adres Stoofweg 2, 3223 CC Hellevoetsluis