Gezamenlijke aanpak van winkelcentrum De Struytse Hoeck

De winkeliersvereniging, eigenaren en de gemeente willen winkelcentrum De Struytse Hoeck flink moderniseren.

Al drie jaar wordt gewerkt aan de plannen. Het begon met een visie op hoofdlijnen (2015), gevolgd door een actieplan (2016). Dat is vervolgens vertaald in een ontwerp: hoe kan het er uit komen te zien, en wat gaat het kosten. Daarin zitten ideeën voor de buitenruimte, pleinen, winkelgevels en de entrees van het winkelcentrum. De uitvoering van de plannen laat nog even op zich wachten. De gemeenteraad en de Vereniging van Eigenaren van De Struytse Hoeck en een andere grote eigenaar hebben inmiddels positief besloten over de financiën. In 2018 werken de partijen met elkaar het ontwerp uit tot een bestek en vervolgens worden de werkzaamheden aanbesteed. We zetten ons gezamenlijk in de werkzaamheden in 2019 te laten uitvoeren. Via onderstaande links kunt u het actieplan en de centrumvisie raadplegen:

-Centrumvisie
-Actieplan

Via deze link: https://m.youtube.com/watch?v=Aa68rENrrlE kunt u het animatiefilmpje over het ontwerp van de Struytse Hoeck raadplegen.