Bedrijventerrein Kickersbloem 3

De gemeente Hellevoetsluis werkt op dit moment aan de ontwikkeling van een nieuw bedrijvenpark Kickersbloem 3. Wilt u uw bedrijf misschien vestigen op Kickersbloem 3? Op deze pagina vindt u meer informatie over het bedrijvenpark en contactgegevens. Ook vindt u hier alle vastgestelde stukken, zoals het bestemmingsplan en het exploitatieplan en actuele informatie over werkzaamheden in het gebied.

Kickersbloem 3 ligt ten noordoosten van het bestaande bedrijventerrein Kickersbloem 1 en 2, langs de Ravenseweg richting Oudenhoorn. Het terrein is 93 hectare groot. Daarvan kunnen we 65,7 hectare uitgeven als bouwgrond. De gemeente vindt de ontwikkeling van dit bedrijventerrein belangrijk voor de economie in onze gemeente. Het bedrijventerrein trekt nieuwe bedrijven naar Hellevoetsluis en zorgt voor meer werkgelegenheid. Bent u geïnteresseerd in een kavel of wilt u meer informatie over het bedrijvenpark, neemt u dan contact op met Arènso Bakker, de projectleider bij de gemeente Hellevoetsluis. U bereikt hem via telefoonnummer 14 0181.

Werkzaamheden

Eind 2019 is de eerste fase van het bedrijventerrein bouwrijp opgeleverd. Dat betekent dat op een groot deel van het terrein kavels beschikbaar zijn. Deze kavels zijn aangesloten op de nutsvoorzieningen zoals riolering en elektra. Zeker 25 hectare is nu direct te gebruiken door bedrijven. De andere 10 hectare van fase 1 en 2 zijn al verkocht of onder optie. Op 13 december 2019 is ook de nieuwe indrukwekkende Brabersebrug geopend. Daarmee is het bedrijventerrein direct vanaf de Kanaalweg N494 te bereiken. Het bedrijventerrein heeft twee toegangen: via de Kanaalweg en via de Ravenseweg.

In de loop van 2020 is gestart met het zogenaamde woonrijp maken van fase 1. Dat betekent dat de defintieve verharding en terreininrichting is aangelegd. Later in 2021 maken we andere delen van het project bouwrijp. Wanneer dat start, hangt af van de snelheid waarmee we bouwkavels verkopen.

Foto van de nieuwe Brabersebrug

Bekijk op het kaartje waar de werkzaamheden plaatsvinden (jpg, 93 kB).

Vastgestelde plannen voor Kickersbloem 3

Bekijk vastgestelde plannen voor Kickersbloem 3

Meer informatie

Voor meer informatie over de verkoop en beschikbare kavels kunt u terecht op www.kickersbloem3.nl. Interesse of vragen? U kunt hiervoor terecht bij Arènso Bakker (projectleider) via telefoonnummer 06 - 23 13 15 41 of Kim Schijff (adviseur economie) via telefoonnummer 06 - 48 38 25 32. U kunt uw vraag ook mailen naar: kickersbloem3@hellevoetsluis.nl.

Logo Bedrijventerrein Kickersbloem 3