Bouwplan Zandpad Nieuwenhoorn

Aannemingsbedrijf De Bruijne gaat bouwen aan het Zandpad in Nieuwenhoorn.

Status: in voorbereiding

De gemeente werkt samen met Aannemingsbedrijf de Bruijne aan een nieuwe inrichting van het Zandpad 36 te Nieuwenhoorn. Dit is de plek waar het aannemingsbedrijf zat voor het verhuisde naar Bedrijventerrein Kickersbloem 1. Hier komen 10 woningen. Er komen 4 senioren woningen op de gronden van de woonboerderij, in de vorm van rijwoningen. De andere 6 woningen komen op de bedrijfsgronden achter de plek van de woonboerderij. Dit worden twee-onder-een-kapwoningen. Deze woonvorm past bij de andere bebouwing aan de Smithilseweg.

Voor deze ontwikkeling loopt een bestemmingsplanprocedure. Dit bestemmingsplan is op 29 oktober 2020 ter vaststelling aan de gemeenteraad aangeboden. Als er genoeg woningen verkocht worden en alle vergunningen er zijn, starten we eind 2020 of in 2021 met de bouw. Meer informatie over het project vindt u op smithilseweg.nl.

Artist impression van het Zandpad. 3 blokken van twee-onder-een-kapwoningen. De blokken zijn uit verschillende kleuren stenen gemetseld. Voor de woningen zijn tuintjes, een stoep en een weg.