Wie verdient een lintje?

Kent u iemand die zich al jarenlang vrijwillig enthousiast inzet voor de jeugd, senioren of alles wat daartussen zit? Denk aan bestuursleden van bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen, maar ook juist aan vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor allerlei activiteiten of werkzaamheden en daarmee zeer waardevol zijn voor de samenleving.

U kunt ervoor zorgen dat hij of zij in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding en tijdens de Lintjesregen van april 2021 door de burgemeester in het zonnetje wordt gezet.

Wilt u iemand voordragen? Dat kan via het gemeentehuis van de woonplaats van de kandidaat. Wacht niet te lang, want voor 1 juli 2020 moet de aanvraag zijn ingediend voor de komende Lintjesregen.

Het aanvraagformulier Koninklijke onderscheiding vindt u op de website www.hellevoetsluis.nl. Gebruik de zoekfunctie met trefwoord ‘onderscheiding’ of ‘lintje’ voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Heeft u nog vragen? Kijk voor meer informatie op www.lintjes.nl. Of bel of mail met het bestuurssecretariaat van de gemeente Hellevoetsluis, te bereiken via telefoonnummer 14 0181 of kabinet@hellevoetsluis.nl.