Persbericht: Doe mee aan de Hellevoetse Opschoondag op 10 maart!

Zaterdag 10 maart gaan buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers van Maasdelta, Stichting Push, Jongerenwerken (SWS), Energieteam en de gemeente Hellevoetsluis in het kader van Nederland Schoon aan de slag om buurten en verenigingen in Hellevoetsluis op te fleuren.

De Hellevoetse Opschoondag is een jaarlijks terugkerende activiteit in maart. Op die dag steken vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen voor hun eigen leefomgeving. Om mee te doen aan deze actie kunnen  buren, jongeren en kinderen ideeën aandragen om bijvoorbeeld de buurt, straat, school, ontmoetingsplaats, vereniging, plein of speelplek schoon te houden, op te fleuren of groener te maken.

Aanmelden tot 1 maart

Ieder die een initiatief of buurtproject heeft, kan zich tot donderdag 1 maart 2018 aanmelden via hellevoetseopschoondag@hellevoetsluis.nl. U ontvangt dan van ons een aanmeldingsformulier.

Per initiatief  stelt de gemeente een pakket beschikbaar met daarin onder andere plantjes en een cheque van 200 euro voor materiaal en consumpties. In de aanmelding moeten de gegevens van de contactpersoon van de groep staan, wat voor klus het is en waar de klus moet worden uitgevoerd.

De bovengenoemde instanties ondersteunen de buurtbewoners bij de uitvoering van de activiteiten.