Leerlingenvervoer aanvragen vóór 1 juni 2022

Komt uw kind in aanmerking voor een vergoeding leerlingenvervoer? Dan moet u dat jaarlijks ruim vóór het begin van het nieuwe schooljaar aanvragen.

Voor het schooljaar 2022-2023 kunt u dit alleen digitaal via onze website doen vanaf 1 mei.

Belangrijk

U kunt uw aanvraag alleen doen met uw DigiD. 

Waarom alleen met Digid

Het leerlingenvervoer is veilig gemaakt. Daarom kunt u de aanvraag alleen doen met DigiD en eHerkenning.

Als inwoner kunt u gebruik maken van de DigiD inlogmethode. Hierbij kunt u naast uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord, gebruikmaken van een extra controle via SMS, of de DigiD-app. Informatie over hoe DigiD werkt kunt u vinden op www.digid.nl/inlogmethodes/digid-app .

Wilt u als instelling inloggen, dan kunt u gebruik maken van de eHerkenning methode. De instructievideo waarin wordt toegelicht hoe eHerkenning werkt, kunt u vinden op www.eherkenning.nl/inloggen-met-eherkenning .

Aanvraag vóór 1 juni 2022

Wij vragen u de digitale aanvraag uiterlijk vóór 1 juni 2022 te doen. Hierdoor ontvangt u ruim voor het nieuwe schooljaar de beschikking van uw aanvraag. Zo weet u op tijd waar u aan toe bent. Bekijk voordat u de aanvraag gaat doen naar de voorwaarden, uitgangspunten en de aanpak van de aanvraag van het leerlingenvervoer. Lees meer over leerlingenvervoer en vraag het aan.