Gemeentehuis gesloten op 22 en 29 september

Op donderdag 22 september is het gemeentehuis vanaf 13.30 uur gesloten en op 29 september de gehele dag.

Op donderdag 22 september is het gemeentehuis vanaf 13.30 uur gesloten. De avondopening van Burgerzaken komt deze dag ook te vervallen. Voor de milieustraat gelden de gebruikelijke openingstijden.

Op 1 januari 2023 fuseren gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne tot een nieuwe gemeente. Op dit moment zijn de voorbereidingen daarvoor in volle gang. Op donderdag 29 september is er een belangrijke bijeenkomst voor alle medewerkers van de drie gemeenten over de fusie. Vandaar dat de gemeentehuizen in Brielle, Hellevoetsluis en Rockanje deze gehele dag (ook in de avond) gesloten zijn. Op vrijdag 30 september staan alle medewerkers u weer graag tot dienst.