Gemeente verruimt dienstverlening Burgerzaken

Gemeente Hellevoetsluis is vanaf 18 mei de dienstverlening stapsgewijs gaan verruimen. Dit gebeurt in eerste instantie met twee extra middagen op maandag en woensdag. Deze momenten worden gebruikt voor de uitgifte van rijbewijzen die binnen 3 á 4 weken verlopen. Inwoners kunnen alleen terecht als zij een afspraak hebben gemaakt via het Klantcontactcentrum (KCC). Het KCC is op doordeweekse dagen bereikbaar van 08.00 – 16.00 uur via 14 0181. Het gemeentehuis blijft voorlopig gesloten voor publiek.

Twee extra middagen geopend voor rijbewijzen

De gemeente ontvangt veel aanvragen voor rijbewijzen. Om te voorkomen dat hier een te grote achterstand ontstaat, worden de twee extra middagen ingezet om rijbewijzen uit te geven.

Aangepaste openingstijden

Inwoners kunnen op de volgende tijdstippen, op afspraak en alleen voor spoedeisende zaken, terecht bij de gemeente:

Maandag:        08.30 – 16.00 uur
Dinsdag:          08.30 – 12.00 uur
Woensdag:      08.30 – 16.00 uur
Donderdag:     08.30 – 12.00 uur
Vrijdag:            08.30 – 12.00 uur

RIVM richtlijnen

De gemeente vraagt inwoners om bij een bezoek aan het gemeentehuis rekening te houden met de RIVM richtlijnen, zoals de anderhalvemeter regel. Inwoners met gezondheidsklachten zoals verkoudheid, griep en koorts worden verzocht de afspraak uit te stellen.