Brandweerhelden-en heldinnen gezocht!

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, waar de brandweer een onderdeel van is, zoekt brandweerhelden en –heldinnen die het team komen versterken. Ben jij tussen de 18 en 45 jaar en wil je je inzetten voor de veiligheid van onze inwoners? Meld je dan aan!

Vrijwilligers gezocht voor brandweer Hellevoetsluis en Oudenhoorn

De vrijwillige brandweer in Hellevoetsluis en Oudenhoorn heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Voor een snelle en goede hulpverlening is het van belang dat we over voldoende vrijwilligers beschikken. Alleen zo kunnen wij binnen onze gemeente goede en snelle brandweerzorg blijven bieden. Voor nu en in de toekomst.  

Een lokale brandweerpost is van groot belang

Een lokale brandweerpost biedt de beste garantie om snel ter plekke te zijn bij brand- of andere meldingen. Een vrijwillige brandweer van inwoners en werknemers uit Hellevoetsluis en Oudenhoorn heeft bovendien lokale kennis over het gebied. Dit is een grote meerwaarde bij snel handelen.

Kom jij bij ons vlammen?

Het werk van een brandweervrijwilliger is zeer gevarieerd. De brandweer wordt uiteraard ingezet bij het bestrijden van brand, maar daarnaast bij vele andere vormen van hulpverlening. Brandweer-vrijwilligers krijgen een opleiding en een vergoeding. Een vrijwilliger is in het bezit van een goede conditie en gezondheid.

Ben jij die brandweerheld of -heldin die ons team komt versterken?       

Meld je dan aan via: werkenbijvrr.nl/brandweer