Nieuws

RSS icoon
 • Doe mee met de gratis cursus politiek actief voor de gemeente!

  20 september 2021

  Vraagt u zich weleens af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u weleens dat u dat beter zou kunnen? Of wilt u iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet u niet hoe? Volg dan de cursus ‘Politiek Actief voor de gemeente’ en ontdek het! Wie weet bent u hierna wel zó geïnspireerd geraakt dat u zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid.

 • Priklocatie Hellevoetsluis gaat sluiten

  De priklocatie in de Eendraght in Hellevoetsluis wordt met ingang van 27 september gesloten. U kunt hier nog tot en met 26 september zonder afspraak terecht om een coronavaccinatie te halen.

 • College Hellevoetsluis deelt kleurplaten uit voor 400 jaar haven Hellevoetsluis

  10 september 2021

  De haven van Hellevoetsluis bestaat dit jaar 400 jaar. Om dit samen met de inwoners van Hellevoetsluis te vieren, is er een platform gemaakt, www.400jaarhavenhellevoetsluis.nl. Daar wordt de geschiedenis van toen verbonden met het leven in Hellevoetsluis van nu. Om ook de basisschoolleerlingen hierbij te betrekken deelden de burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis deze week kleurplaten uit op scholen.

 • Verbeter de democratie in jouw gemeente: Vul de Quick Scan Lokale Democratie in

  Elke vier jaar zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. Maar ook de rest van de tijd vindt de gemeente het belangrijk om met inwoners samen te werken. Hoe we dat het beste kunnen doen? Dat horen we graag van u!

 • Veldwerk Koopstromenonderzoek 2021 in september van start

  Groot onderzoek naar koopgedrag in de Randstad en Noord-Brabant