Nieuws

 • Afsluiting Moriaanseweg Oost vanwege werkzaamheden

  Van 22 augustus tot en met 27 september wordt de Moriaanseweg Oost ter hoogte van de huisnummers 177 tot 199 afgesloten voor het verkeer. Het is dan niet mogelijk om hier met autoverkeer doorheen te rijden, uitgezonderd de hulpdiensten. U kunt in dit gedeelte dan ook niet meer parkeren. U kunt uw auto parkeren in de omliggende straten.

 • Column burgemeester: Vestingdagen, fiets en water

  18 augustus 2022

  Het is zover; aanstaand weekend vinden, sinds twee jaar afwezigheid, de Vestingdagen eindelijk weer plaats. Met een nieuwe organisatie zullen er bij de Vestingdagen 2.0 geen stoommachines meer aanwezig zijn, maar zal er zeker als vanouds veel te zien en te beleven zijn. Dat betekent dat er weer veel mensen naar de vesting komen.

 • Afvalinzameling start om 6.30 in verband met hitte

  08 augustus 2022

  Deze maand worden tropische temperaturen verwacht. Daarom start Renewi in de hele maand augustus een uur vroeger dan gebruikelijk met de afvalinzameling.

 • Terug van vakantie? Spoel de kranen direct door!

  25 juli 2022

  Wanneer kraanwater langere tijd stilstaat in uw leidingen, loopt de kwaliteit wat terug. Komt u thuis van vakantie, spoel dan direct bij thuiskomst uw drinkwaterleidingen goed door. Doe dit 1 minuut en u krijgt weer lekker, vers drinkwater van goede kwaliteit! Vang het water op in bijvoorbeeld een emmer en gebruik het in en om het huis.