Werken bij de gemeente Hellevoetsluis

Er gebeurt veel in Hellevoetsluis. Een dynamiek die dagelijks binnen de afdelingen van de gemeente Hellevoetsluis voelbaar is. Afdelingen met een eigen resultaatverantwoordelijkheid.

Ze zijn actief op diverse terreinen: van planontwikkeling voor woningbouw tot realisatie van jongerenontmoetings plaatsen en van uitbreiding bedrijventerreinen tot het opstellen van de financiële meerjarenbegroting. Grote lokale projecten (woningbouw Groote Dok Oost, bedrijventerreinen Kickersbloem) en regionale projecten maken Hellevoetsluis een dynamische gemeente met veel uitdagingen voor haar medewerkers.

Bekijk de actuele vacatures 

De gemeente Hellevoetsluis is een veelzijdige gemeente. Werken bij de gemeente Hellevoetsluis is anders: minder hiërarchisch, minder formeel. Een gemeente waar je je verder kan ontwikkelen in een grote mate van zelfstandigheid. We hebben geen strak carrièreplan voor je klaarliggen, maar stimuleren je individuele ontwikkeling binnen de mogelijkheden van de organisatie. Opleidingen en trainingen horen daar uiteraard bij. Heb je een gezonde dosis inzicht, zelfstandigheid en net als ons een no-nonsense mentaliteit, dan biedt de gemeente Hellevoetsluis je een inspirerende omgeving waarin je jezelf verder kunt ontplooien.

De toekomst

De gemeente Hellevoetsluis blijft voortdurend vooruit kijken. We investeren in mensen, plannen en in een flexibele, klantgerichte organisatie. Een toekomst gericht op burgers, bedrijven, relaties en op jou! Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden binnen onze organisatie, kijk dan eens bij onze huidige vacatures.  

Profiel nieuwe medewerker

Ambitieuze mensen, die met ons willen werken aan kwaliteit. Uitstekende communicatieve vaardigheden, inzicht, creativiteit en integriteit behoren tot je basisbagage die je hier verder uit wilt breiden.

Extra’s

We hanteren een eigentijds personeelsbeleid en diverse arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • flexibele werktijden
  • veel ruimte voor opleidingen
  • fiets- en fitnessregeling
  • flexibele beloningen voor bijzondere prestaties
  • ouderschapsverlof
  • de mogelijkheid voor aan- en verkoop van verlofdagen

U kunt hier direct online sollicteren!


 

 

Uitgelicht