Zoekresultaten

1187 resultaten voor ‘’

 • Vanaf 6 augustus hitteplan en smogwaarschuwing

  07 augustus 2020

  Het is erg warm deze week. En dat blijft het de komende dagen ook. Voor veel mensen betekent dat genieten op het strand of in de tuin. Voor anderen is het niet zo fijn en voor groepen kwetsbare mensen brengt het hete weer zelfs risico’s met zich mee. Daarom activeert het RIVM vanaf 6 augustus 2020 het Nationaal Hitteplan. Ook geldt er een smogwaarschuwing. Extra opletten kan gezondheidsproblemen door het warme weer beperken.

 • Gratis energieadvies voor winkels en horecabedrijven

  Het Hellevoetse energieteam heeft in de afgelopen jaren al vele inwoners een gratis energieadvies op maat verstrekt. Onlangs zijn de leden van het energieteam opgeleid om ook Hellevoetse winkels en horecabedrijven van energieadvies te voorzien. Brasserie de Admiraal in de Vesting is het eerste bedrijf wat een energieadvies heeft ontvangen. De Admiraal is een redelijk nieuw bedrijf waar al veel aandacht aan energiebesparing en duurzaamheid is gegeven. Toch bleek er nog een aantal punten te zijn waar energiewinst op te behalen is.

 • Privacyverklaring inzake Gegevensbescherming

  De gemeente Hellevoetsluis verwerkt persoonsgegevens zodat zij haar wettelijke en publieke taken kan uitvoeren. De verklaring inzake Gegevensbescherming is van toepassing op de persoonsgegevens die de gemeente Hellevoetsluis verwerkt in het kader van de uitvoering van haar taken met u als burger.

 • Nieuwe noodverordening Rotterdam-Rijnmond per 5 augustus

  Vanaf woensdag 5 augustus 2020 geldt een nieuwe noodverordening in de regio Rotterdam-Rijnmond. Deze noodverordening vervangt de versie van 15 juli. Hiermee wordt regionaal invulling gegeven aan de landelijk bepaalde regels. De noodverordening is nodig om te zorgen dat de maatregelen om het coronavirus te beperken ook gehandhaafd kunnen worden.

 • Starterslening

  Voor starters op de woningmarkt is het de afgelopen jaren moeilijker geworden om een woning te kopen. Met een starterslening kunnen kopers een financieel steuntje in de rug krijgen en wordt het kopen van een woning voor meer mensen bereikbaar.

 • Vanaf 5 augustus mondkapje verplicht op drukke plekken in Rotterdam

  Op een aantal drukke plekken in Rotterdam wordt het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht vanaf woensdag 5 augustus. Deze plicht wordt als pilot ingesteld door Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, aanvullend op de 1,5 meter regel

 • Uittreksel BRP

  Een uittreksel uit de basisregistratie personen is het officiële bewijs dat u in de gemeente Hellevoetsluis woont. Op dit uittreksel staan uw naam, adres, woonplaats, geboorteplaats en geboortedatum.

 • Naamgebruik wijzigen

  Bent u getrouwd (geweest) of geregistreerd partner (geweest) of gaat u binnenkort trouwen of een geregistreerd partnerschap aan? Dan kunt u zelf bij de gemeente aangeven hoe alle overheidsinstanties u voortaan kunnen aanschrijven. Dit heet naamgebruik. U geeft uw naamgebruik online door. Het is ook mogelijk om hiervoor een afspraak te maken bij de afdeling burgerzaken.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Er zijn momenten waarop u wilt bewijzen dat u de Nederlandse nationaliteit heeft. Bijvoorbeeld als u naar het buitenland verhuist of wanneer u gaat trouwen. U heeft dan een bewijs van Nederlanderschap nodig.

 • Akte Burgerlijke Stand

  Heeft u een geboorteakte, huwelijksakte of overlijdensakte nodig? Deze kunt u bij de gemeente Hellevoetsluis opvragen als de geboorte, het huwelijk of het overlijden in de gemeente Hellevoetsluis heeft plaatsgevonden. U krijgt de akte binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina