Zoekresultaten

114 resultaten voor ‘’

 • Checklist melding evenement

  23 juni 2020, pdf, 417kB

  Met deze checklist kunt u nagaan of u uw evenement kunt melden, of dat u wellicht een evenementenvergunning moet aanvragen.

 • Protocol opening horeca 1 juni - Hellevoetsluis

  pdf, 23kB

  Lees hier het protocol met algemene voorwaarden die gelden op het moment van de opening van de horecagelegenheden vanaf maandag 1 juni.

 • Urgentie aanvragen

  Als u denkt dat u vanwege een persoonlijke noodsituatie niet meer in uw huidige woning kunt blijven wonen, komt u misschien in aanmerking voor een urgentieverklaring.

 • Bedrijventerrein Kickersbloem 3

  kickersbloem De gemeente Hellevoetsluis werkt momenteel aan de ontwikkeling van een nieuw bedrijvenpark Kickersbloem 3. Heeft u interesse in vestiging van uw bedrijf op Kickersbloem 3? Op deze pagina vindt u meer informatie over het bedrijvenpark en contactgegevens. Ook vindt u hier alle vastgestelde stukken, zoals het bestemmingsplan en het exploitatieplan, evenals actuele informatie over werkzaamheden in het gebied.

 • AfvalWijzer

  Bekijk hier de de inzameldagen van uw minicontainers op basis van uw postcode en huisnummer.

 • Starterslening

  Voor starters op de woningmarkt is het de afgelopen jaren moeilijker geworden om een woning te kopen. Met een starterslening kunnen kopers een financieel steuntje in de rug krijgen en wordt het kopen van een woning voor meer mensen bereikbaar.

 • Schulddienstverlening

  Veel mensen hebben wel eens een schuld bij familie of bij de bank. Maar als u schulden heeft die zo hoog zijn dat u in de problemen komt met uw betalingen heeft u misschien een problematische schuld. Een schuld is problematisch als uw schuldeisers willen dat u per maand meer aflost dan u kunt missen en dit niet aan willen passen. Om u te ondersteunen om uit de schulden te komen en blijven, biedt de gemeente Integrale Schulddienstverlening aan. Dit betekent dat we met u gaan kijken naar een oplossing voor de schulden en voor de oorzaak van de schulden.

 • Urgentie, aanvraagformulier 2020

  12 mei 2020, pdf, 322kB
 • Informatie voor zorgaanbieders

 • Koninklijke onderscheiding aanvragen

  Een Koninklijke onderscheiding is een erkenning voor persoonlijk bijzonder werk voor de samenleving. Dit kan vrijwilligerswerk zijn. Maar ook een buitengewone prestatie tijdens betaald werk. Bijvoorbeeld in de wetenschap of sport.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina