Zoekresultaten

53 resultaten voor ‘’

 • Urgentie aanvragen

  Als u denkt dat u vanwege een persoonlijke noodsituatie niet meer in uw huidige woning kunt blijven wonen, komt u misschien in aanmerking voor een urgentieverklaring.

 • Bedrijventerrein Kickersbloem 3

  kickersbloem De gemeente Hellevoetsluis werkt momenteel aan de ontwikkeling van een nieuw bedrijvenpark Kickersbloem 3. Heeft u interesse in vestiging van uw bedrijf op Kickersbloem 3? Op deze pagina vindt u meer informatie over het bedrijvenpark en contactgegevens. Ook vindt u hier alle vastgestelde stukken, zoals het bestemmingsplan en het exploitatieplan, evenals actuele informatie over werkzaamheden in het gebied.

 • AfvalWijzer

  Bekijk hier de de inzameldagen van uw minicontainers op basis van uw postcode en huisnummer.

 • Starterslening

  Voor starters op de woningmarkt is het de afgelopen jaren moeilijker geworden om een woning te kopen. Met een starterslening kunnen kopers een financieel steuntje in de rug krijgen en wordt het kopen van een woning voor meer mensen bereikbaar.

 • Schulddienstverlening

  Veel mensen hebben wel eens een schuld bij familie of bij de bank. Maar als u schulden heeft die zo hoog zijn dat u in de problemen komt met uw betalingen heeft u misschien een problematische schuld. Een schuld is problematisch als uw schuldeisers willen dat u per maand meer aflost dan u kunt missen en dit niet aan willen passen. Om u te ondersteunen om uit de schulden te komen en blijven, biedt de gemeente Integrale Schulddienstverlening aan. Dit betekent dat we met u gaan kijken naar een oplossing voor de schulden en voor de oorzaak van de schulden.

 • Regio Deal Zuid-Hollandse Delta is rond: impuls van 15 miljoen voor een vitale regio

  17 juli 2020

  Eén gezamenlijk label voor streekproducten, een vacaturebank voor de regio, een netwerk van onderwijscampussen én meer waterstoftankstations. Een greep uit de projecten waarmee de regio Zuid-Hollandse Delta aan de slag gaat. 3 eilanden – 6 gemeenten – staan te trappelen om zich te ontwikkelen tot koploper op het gebied van agrifood, landschap en toerisme, zorg, duurzaamheid en innovatie.

 • Vragen en antwoorden over huwelijk/partnerschap

  In de gemeente Hellevoetsluis zijn maatregelen van kracht voor uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers. Om besmetting met het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen worden huwelijken en geregistreerde partnerschappen in een aangepaste vorm voltrokken. Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen.

 • 200701 NKC Toerisme EN RGB A4 (002)_DK_8-7-2020B

  09 juli 2020, pdf, 864kB
 • Raadsvergadering van 9 juli 2020

  do 09 juli om 19:00 t/m 23:00
 • Bekendmaking loting standplaatsen 13 augustus 2020

  13 juli 2020

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina