Zoekresultaten

954 resultaten voor ‘’

 • Politie

  Op de website van de politie vindt u onder andere de contactgegevens van de politiebureau's in de omgeving, kunt u zien wie de wijkagent in uw buurt is en kunt u lezen hoe en waar u aangifte kunt doen in verschillende situaties.

 • Beeldkwaliteitplan Kickersbloem 3 01 december 2015, pdf, 8MB

 • Verordeningen

  De gemeente Hellevoetsluis maakt allerlei regels op gemeentelijk niveau. Deze gemeentelijke regels staan beschreven in verordeningen.

 • Urgentie aanvragen

  Als u door een persoonlijke noodsituatie niet meer in uw woning kunt blijven wonen, kunt u een urgentieverklaring aanvragen. Met deze verklaring krijgt u voorrang op andere woningzoekenden.

 • Vestingvisie 20 april 2016, pdf, 5MB

  U kunt hier de Vestingvisie downloaden. Deze is op 13 oktober 2011 vastgesteld door de gemeenteraad van Hellevoetsluis.

 • Bedrijventerrein Kickersbloem 3

  De gemeente Hellevoetsluis werkt op dit moment aan de ontwikkeling van een nieuw bedrijvenpark Kickersbloem 3. Wilt u uw bedrijf misschien vestigen op Kickersbloem 3? Op deze pagina vindt u meer informatie over het bedrijvenpark en contactgegevens. Ook vindt u hier alle vastgestelde stukken, zoals het bestemmingsplan en het exploitatieplan en actuele informatie over werkzaamheden in het gebied.

 • Bestemmingsplan Bedrijventerrein Kickersbloem3_planverbeelding_1 01 december 2015, pdf, 455kB

 • Mantelzorgwaardering – omdat u ertoe doet!

  Mantelzorgers zijn onmisbaar bij de zorg voor hun naasten. Die zorg wordt vaak gezien als iets wat je ‘gewoon’ voor de ander over hebt, maar zo gewoon is dat niet. Mantelzorger zijn is vaak zwaar en de gemeente heeft grote waardering voor de zorg die zij bieden. Naast ondersteuningsmogelijkheden biedt de gemeente Hellevoetsluis de mantelzorgers van Hellevoeters daarom een blijk van waardering. Die waardering is een jaarlijks bedrag van € 100,- die zij vrij kunnen besteden. Bijvoorbeeld om iets leuks mee te doen of iets voor zichzelf te kopen.

 • Mantelzorg

  Een mantelzorger is iemand die langere tijd zorgt voor een partner, familielid, vriend of buur. Het kan zijn dat deze zorg te zwaar wordt. U kunt dan (tijdelijk) ondersteuning krijgen. Waardoor u de zorg beter kunt volhouden. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Bent u langdurig ziek of gehandicapt, kunt u niet of niet ver lopen? En gebruikt u een auto, maar kunt u dicht bij uw huis of werk niet parkeren? Dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen. Op die parkeerplaats mag dan alleen uw eigen auto staan.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina