Werkgeversteam Hellevoetsluis

Het werkgeversteam biedt u de mogelijkheid om uw vraag naar personeel bij ons uit te zetten. Wij brengen werkgevers en werkzoekenden met en zonder een uitkering bij elkaar en houden rekening met uw wensen.

Samenwerking

Na het eerste telefonische contact met een adviseur van het werkgeversteam brengen wij graag een bezoek om uw bedrijf te leren kennen. Tijdens dit bedrijfsbezoek wordt uw vraag naar personeel concreet gemaakt en is de basis voor een langdurige samenwerking gelegd. Naar aanleiding van uw vraag zal de adviseur met een voorstel komen voor een vacatureprofiel en voor de sollicitatiewijze.

 

Werving en selectie

Het werkgeversteam Hellevoetsluis bepaalt in overleg met u hoe de selectieprocedure verloopt. Kandidaten kunnen direct bij u solliciteren via de geplaatste vacature op een landelijke site. Het werkgeversteam biedt echter ook de mogelijkheid om deze selectie over te nemen en zorgt voor het aanbod van geschikte kandidaten. Hier is ons uitgangspunt een goede match tussen werkgever en werknemer. Er wordt gekeken naar de motivatie, opgedane ervaring en opleidingsniveau van de kandidaat en deze wordt getoetst op het vacatureprofiel en de bij u heersende bedrijfscultuur.

 

Aanpak, begeleiding en coaching

Een adviseur is tijdens proeftijd verantwoordelijk voor de aangenomen kandidaat. Tijdens afgesproken evaluatiemomenten worden duidelijke afspraken gemaakt met de adviseur, de werkgever en de kandidaat.

 

Contact

Meer informatie of advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs van het Werkgeversteam Hellevoetsluis via telefoonnummer 14 0181.

 

Sheila van Schaijk

s.schaijk@hellevoetsluis.nl

 

Patrick Dikstaal

p.dikstaal@hellevoetsluis.nl

 

Uitgelicht