Gratis energieadvies voor winkels en horecabedrijven

Het Hellevoetse energieteam heeft in de afgelopen jaren al vele inwoners een gratis energieadvies op maat verstrekt. Onlangs zijn de leden van het energieteam opgeleid om ook Hellevoetse winkels en horecabedrijven van energieadvies te voorzien. Brasserie de Admiraal in de Vesting is het eerste bedrijf wat een energieadvies heeft ontvangen. De Admiraal is een redelijk nieuw bedrijf waar al veel aandacht aan energiebesparing en duurzaamheid is gegeven. Toch bleek er nog een aantal punten te zijn waar energiewinst op te behalen is.

Het kost u niets!

Een energieadvies van het Hellevoetse energieteam kost u eenmalig maximaal 1,5 uur van uw tijd en verder helemaal niets.

 

Wat levert het u op?

Concrete tips ter plekke waarmee u eenvoudig kunt besparen op de energierekening van uw onderneming. Binnen een week ontvangt u een rapport met een advies voor energiebesparende maatregelen.

 

Doe ook mee, goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Meld u aan via aanmeldingenergieadvies@hellevoetsluis.nlonder vermelding van ‘energieadvies bedrijven’. Het energieteam neemt dan contact met u op voor een afspraak. Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen met het energieteam vi a tel. 06-29491088. Meer informatie over energiebesparing kunt u vinden op http://www.energieloket.nl/stadsregiorotterdam/bedrijven

Uitgelicht