Milieubarometer

De Milieubarometer is voor ondernemers die milieukosten willen besparen en hun milieuprestatie zichtbaar willen maken. De Milieubarometer bevat ook praktische besparingstips. Inmiddels worden er in heel Nederland ruim duizend Milieubarometers gebruikt, verspreid over verschillende branches.

Abonnement milieubarometer

Een abonnement voor de Milieubarometer bedraagt € 188,- voor de eerste twee kalenderjaren. Daarna kost een onderhoudslicentie slechts € 55,- per jaar (prijspeil 2012). De Stadsregio Rotterdam biedt u een gratis startabonnement aan. Vraag direct en vrijblijvend een startabonnement aan. Na het aflopen van het startabonnement kunt u zelf bepalen of u het abonnement voort wilt zetten.  

 

Vragen

De Milieubarometer is ontwikkeld en wordt onderhouden door Stichting Stimular. Wilt u meer weten? Kijk op: http://www.hellevoetsluis.nl/webeditor/www.milieubarometer.nl. Voor vragen over het invullen en het gebruik van de Milieubarometer kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting Stimular, telefoon: (010) 238 28 28 (maandag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur).