Markt in Hellevoetsluis

De wekelijkse warenmarkt in Hellevoetsluis is op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. De zaterdagmarkt is op het Woordbouwerplein tegenover de bibliotheek in het winkelcentrum de Struytse Hoeck. 

Als u een standplaats op de markt wilt, moet u zich hiervoor inschrijven bij de gemeente. U kunt hiervoor het aanvraagformulier, pdf 25 kB indienen. Als er geen plaats is op de markt, kunnen we u inschrijven op de wachtlijst voor de weekmarkt. Voor sommige branches kan de wachttijd lang zijn. De inschrijving op de wachtlijst moet u zelf jaarlijks in december verlengen voor het volgende jaar. Als uw verlenging voor de wachtlijst niet voor 1 januari binnen is, haalt de gemeente u van de wachtlijst af.

Kunt u het pdf-formulier niet gebruiken omdat het niet toegankelijk is? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0181.

 

Kosten

Voor de inschrijving op de wachtlijst van de weekmarkt betaalt u leges. Voor uw standplaats op de markt betaalt u marktgelden. Ook rekenen wij kosten voor het huren van kramen.

Termijn

De gemeente beslist binnen 8 weken na ontvangst op uw aanvraag. Deze termijn mag eenmaal verlengd worden.

Aanpak

Bij uw aanvraag neemt u mee:

  • uw inschrijfnummer handelsregisterĀ Kamer van Koophandel
  • een geldig identiteitsbewijs

Bezwaar & beroep

U kunt bezwaar maken tegen de beslissing op uw aanvraag. Doe dit binnen 6 weken. Bent u het daarna niet eens met de uitspraak op het bezwaarschrift? Teken dan beroep aan bij de rechtbank.