Bedrijventerrein Kickersbloem 3

De gemeente Hellevoetsluis werkt momenteel aan de ontwikkeling van een nieuw bedrijvenpark Kickersbloem 3. Heeft u interesse in vestiging van uw bedrijf op Kickersbloem 3? Op deze pagina vindt u meer informatie over het bedrijvenpark en contactgegevens. Ook vindt u hier alle vastgestelde stukken, zoals het bestemmingsplan en het exploitatieplan, evenals actuele informatie over werkzaamheden in het gebied.

Kickersbloem 3 ligt ten noordoosten van het bestaande bedrijventerrein Kickersbloem 1 en 2, langs de Ravenseweg richting Oudenhoorn. De totale oppervlakte van het terrein is uiteindelijk 93 hectare, waarvan 65,7 hectare netto uitgeefbare grond. De gemeente ziet de ontwikkeling van dit bedrijventerrein als een belangrijke economische ontwikkeling. Het bedrijventerrein trekt nieuwe bedrijven naar Hellevoetsluis en creëert werkgelegenheid. Bent u geïnteresseerd in een kavel of wilt u meer informatie over het bedrijvenpark, neemt u dan contact op met Peter van Zantvoort, de projectleider bij de gemeente Hellevoetsluis. U bereikt hem via telefoonnummer 14 0181.


Werkzaamheden

Beeld van wegen en water in Kickersbloem 3Eind oktober 2017 zijn de werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe bedrijventerrein Kickersbloem 3 begonnen.
De eerste stap van het ontwikkelen van het bedrijventerrein, is dat de grond geschikt moet worden gemaakt om er op te kunnen bouwen. Dat gebeurt niet meteen voor het hele gebied, maar alleen voor de eerste fase, aan de zijde van het Kanaal door Voorne. We gaan watergangen graven en bestaande wegen opbreken. Ook vinden er grondwerkzaamheden plaats, gaan we grond voorbelasten en brengen we drainage aan. Vervolgens moet een deel van de grond enige tijd rusten. Daarna gaan we verder met het aanleggen van riolering en de aanleg van de wegen in het gebied.

Klik hier voor een kaartje waarop te zien is waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Waar kunt u terecht met vragen over de werkzaamheden?
Als u tijdens de werkzaamheden vragen heeft over wat er gebeurt, kunt u terecht bij Aannemingsbedrijf Verboon Maasland B.V. U kunt contact met hen opnemen via e-mail; kickersbloem@verboonmaasland.nl of telefonisch via 010-5922022 en vragen naar de omgevingsmanager voor het project Kickersbloem.  

Vastgestelde plannen voor Kickersbloem 3

Klik hier voor de vastgestelde plannen voor Kickersbloem 3.

Meer informatie

Voor meer informatie over de verkoop en beschikbare kavels kunt u terecht op www.kickersbloem3.nl. Ook kunt u met al uw vragen terecht bij onze verkoopmanager Mariska van der Hee. Zij is te bereiken via tel.: 06-20605283. U kunt uw vraag ook mailen naar: kickersbloem3@hellevoetsluis.nl

logo kickersbloem3

Uitgelicht