Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Inwoners / Zorg en welzijn / Welzijnswerk / Welzijnsorganisatie Stichting Push

Welzijnsorganisatie Stichting Push

Stichting PUSH is een organisatie in Hellevoetsluis voor de ontwikkeling, ondersteuning en uitvoering van projecten op het terrein van het welzijnswerk. De stichting is actief op een breed terrein: voor jong en oud, voor belangenbehartiging en voor vrijetijdsbesteding, voor wijkbeheer en voor opvoedingsondersteuning. Centraal staan de eigen ervaringen van de bewoners en het zoeken naar oplossingen. Voor de uitvoering werkt Stichting Push (link naar website van Stichting Push) samen met de gemeente, woningcorporaties, politie, onderwijs en andere maatschappelijke instellingen.

 

Wijkopbouwwerk

Het geven van ondersteuning aan en het begeleiden van groepen en individuen bij maatschappelijke participatie en integratie, gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid op de terreinen van vrijetijdsbesteding en de verbetering van de woon- en leefomgeving.

 

Sportopbouwwerk

Het bevorderen van een actieve leefstijl en de deelname aan sport- en bewegingsactiviteiten middels het organiseren van sportieve evenementen. Het geven van informatie, advies en ondersteuning op sportief gebied.

 

Opvoedingsondersteuning

Opvoedingsondersteuning binnen probleemgezinnen.

 

Externe Dienstverlening

Financiële administratieve dienstverlening, het organiseren van cursussen, documentatie op welzijnsterrein en het uitlenen van diverse materialen.

 

Centrum voor Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis

Het doel is te bemiddelen tussen non-profit organisaties en vrijwilligers in onze regio. Klik hier voor de website van het Centrum voor Vrijwilligerswerk.

 

Maatschappelijke stage

Uitvoering maatschappelijke stage.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stichting PUSH
Sportlaan 1, 3223 EV Hellevoetsluis
Telefoon 0181 316688
Fax 0181 324772
E-mail mailto:info@stichting-push.nl
Website http://www.stichting-push.nl/

 

 


Zoeken