Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Inwoners / Onderwijs, werk en inkomen / Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening

Wanneer u onverhoopt in financiële problemen bent geraakt, of dreigt te raken en u zelf geen uitweg meer ziet, dan kunt u bij de gemeente om hulp vragen. De gemeente kan samen met u op zoek gaan naar oplossingen.

Voorkom dat u door schulden in de problemen raakt. Heeft u schulden en problemen met afbetalen of problemen met het betalen van uw vaste lasten? Zorg ervoor dat het niet erger wordt. Zoek samen met de regisseur schuldhulpverlening van uw gemeente naar een duurzame oplossing. U kunt bij de regisseur schuldhulpverlening terecht voor een aanmelding schuldhulpverlening of voor een eenmalig adviesgesprek.

 

Het telefonisch spreekuur van de regisseur schuldhulpverlening  is van maandag tot en met vrijdag  tussen 09:00 en 11:00 uur en bereikbaar via telefoonnummer: 14 0181. Voor organisaties is de regisseur schuldhulpverlening bereikbaar tussen 09:00 en 16:30 uur via telefoonnummer 14 0181. Over de periode van 9 mei 2016 tot en met 8 juli 2016 is de telefonische bereikbaarheid tijdelijk van maandag tot en met donderdag.

 

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voor organisaties bestaat de mogelijkheid bestaat om voorlichtingsbijeenkomsten te organiseren op basisscholen, middelbare scholen, verzorgingscentra (etc). Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomsten worden de deelnemers bewust gemaakt hoe problematische schulden kunnen worden voorkomen en wat de mogelijke gevolgen van dergelijke schulden zijn.

Voor informatie hierover kunt u terecht bij de regisseur schuldhulpverlening, via 14 0181.


Zoeken