Direct naar hoofdmenu / zoekveld

• Kinderen en gezinnen behouden jeugdhulp
    Kinderen, jongeren en gezinnen die nu een vorm van hulp ontvangen, behouden die komend jaar. Vanaf 1 januari 2015 is de nieuwe jeugdwet van kracht en zijn de gemeenten verantwoordelijk voor alle hulp, zorg en ondersteuning aan jongeren en hun ouders.
  • Peuteropvang Hellevoetsluis verder onder vlag De Kinderkoepel
    De peuteropvang van de Stichting Peuterspeelzalen Hellevoetsluis wordt vanaf 1 januari 2015 voortgezet door De Kinderkoepel. De gemeente Hellevoetsluis geeft vanaf die datum subsidie aan De Kinderkoepel voor de kosten van de voorschoolse educatieve activiteiten (VVE) in de peuterspeelzalen. Hiermee gaat de peuteropvang Hellevoetsluis verder onder vlag van De Kinderkoepel.
  • Sierbestrating in plaats van fontein op winkelcentrum de Struytse Hoeck
    De fontein op winkelcentrum de Struytse Hoeck wordt verwijderd en vervangen door sierbestrating. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten in haar vergadering van 28 oktober jl..
  • Gezocht: extra ogen en oren!
    Voelt u zich betrokken bij uw buurt? Bent u een alerte inwoner en wilt u actief meehelpen aan een veiligere woon- en leefomgeving? Meldt u zich dan aan als Burgernetdeelnemer.
  • Bezoek aan laarzenpaden en ecologische oevers in de Hoeksche Waard
    De gezamenlijke gemeenten van Voorne Putten en het Waterschap Hollandse Delta organiseren in het kader van het project ‘Kreken Kweken’ op vrijdag 7 november een bezoek aan de kreken in de Hoeksche Waard. Dit bezoek is bestemd voor bestuurders, agrariërs en grondeigenaren langs de kreken op Voorne-Putten.
  • De Nieuwe Veste goede locatie voor Cultuurhuis Hellevoetsluis
    Kunstencentrum De Nieuwe Veste is een goede locatie voor Cultuurhuis Hellevoetsluis. Dat vindt het Hellevoetse College, zij spreken een voorkeur uit voor deze locatie.
  • Ruimte voor standpunten over school in Bloemen- en Plantenbuurt
    Om een definitief besluit te kunnen nemen over behoud van opvang en/of onderwijs in de Hellevoetse Bloemen- en Plantenbuurt wil de gemeente in gesprek met vertegenwoordigers van de raadsfracties, met de onderwijsinstellingen en met de opvangorganisaties.
  • College Hellevoetsluis bedankt Jongerenraad
    Het College van Burgemeester en Wethouders van Hellevoetsluis dankt de (oud) bestuursleden, (oud)leden en betrokkenen van de Hellevoetse Jongerenraad (HJR) voor hun inzet voor het gemeentelijk beleid.
  • Begroting Hellevoetsluis 2015-2018 sluitend
    Het college van B&W van Hellevoetsluis heeft een sluitende begroting opgesteld voor de periode 2015-2018. Wethouder financiën Margriet den Brok: “Het uitgangspunt daarbij is: Hellevoetsluis, een sterke stad die toekomstbestendig & robuust is, waar dienstbaarheid centraal staat, iedereen meedoet en die financieel in balans is.”