Direct naar hoofdmenu / zoekveld

• Stem en maak Hellevoetsluis hengelsportstad 2015
    Visma, de jaarlijkse visbeurs voor hengelsport liefhebbers, heeft een verkiezing uitgeschreven voor hengelsportsteden om dé hengelsportstad van 2015 te worden. Hellevoetsluis is een van de drie steden die uiteindelijk genomineerd zijn!
  • Traject Keurmerk Veilig Ondernemen voor bedrijventerrein Kickersbloem
    De stichting Bedrijventerreinen Hellevoetsluis, gemeente Hellevoetsluis, politie en brandweer zijn gestart met het KVO-B traject (Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen) voor het bedrijventerrein Kickersbloem. Het doel is om in mei van dit jaar het certificaat te behalen.
  • Buffel en Noord-Hinder 'tronen' naar Koningskade
    Op zaterdag 7 februari aanstaande worden het museumschip de Buffel en het lichtschip Noord-Hinder verplaatst naar hun nieuwe plek aan de Koningskade. Dit schouwspel is natuurlijk een lust voor het oog, en de nieuwe ligplaats een kroon op de werkzaamheden aan de Koningskade.
  • In januari voert de gemeente snoeiwerkzaamheden uit aan groenvoorzieningen
    In januari voert de gemeente op verschillende plekken snoeiwerkzaamheden uit aan groenvoorzieningen. U kunt hier lezen wat de werkzaamheden inhouden en op welke plaatsen deze uitgevoerd worden.