Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Nieuwsberichten

 • Website Op Voorne Putten gelanceerd
  De gemeenten, ondernemers en VVV van Voorne-Putten hebben de handen ineen geslagen om de economische betekenis van toerisme en recreatie voor het eiland versterken. Naast inspanningen die voor de bezoekers niet zichtbaar zijn, vraagt dit om een eenduidig verhaal over en een gezicht van het eiland. Een authentieke en aansprekende verwoording en visualisering van wie en wat Voorne-Putten is.
 • Hendrik Boogaard en Regenboog winnaars Jeugdolympiade Hellevoetsluis
  Op vrijdag 4 april 2014 heeft de voorronde van de Kiwanis Jeugdolympiade Voorne-Putten in gemeente Hellevoetsluis plaatsgevonden. Op deze dag streden 14 basisscholen om de titel “Sportiefste school van Hellevoetsluis”.
 • Elke huismus telt
  Deze week start in opdracht van de gemeente een onderzoek naar de huismussen in Hellevoetsluis. Uit dit onderzoek, dat tot en met 15 mei loopt, wil men afleiden hoeveel huismussen er in de gemeente leven en waar ze broeden.
 • Verborgen rijkdommen tijdens Euregionale Dagen op 26 en 27 april
  Zaterdag 26 en zondag 27 april vindt de 11e editie plaats van de Euregionale Dagen. De Euregionale dagen zijn bedoeld om het versterkt erfgoed te promoten. Op deze dagen worden voor geïnteresseerden speciale activiteiten georganiseerd.
 • Historische bunkers beklad
  Op maandag 31 maart zijn de bunkers en het kanon aan de verdedigingswerken in de Vesting ondergespoten met graffiti. De politie heeft door kordaat optreden twee jongeren kunnen aanhouden.
 • Verwijderen verkeersborden Rijksstraatweg
  In week 13 (24 - 28 maart) wordt op de Rijksstraatweg een aantal overbodig geworden verkeersborden verwijderd door de gemeente.
 • Periodieke controles gasnet door Stedin in Hellevoetsluis
  Om de kwaliteit van de gasnetten optimaal te houden, controleert Stedin tussen maart en oktober dit jaar in diverse gemeenten het gasnet. Dit is een periodieke en preventieve controle en zal ook in Hellevoetsluis plaatsvinden.

Zoeken