Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Nieuwsberichten

• Burgemeester Junius toont medeleven voor nabestaanden en bewondering voor de brandweer
  • Gerechtelijke uitspraak Huishoudelijke Ondersteuning
    De Centrale Raad van Beroep heeft op woensdag 18 mei 2016 uitspraken gedaan over de Huishoudelijke Ondersteuning binnen de Wmo 2015. Op dit moment onderzoekt de gemeente welke gevolgen deze uitspraken hebben voor de inwoners van Hellevoetsluis die hulp bij het huishouden ontvangen. Zodra er meer duidelijkheid is zal de gemeente de mensen, die nu huishoudelijke hulp ontvangen, informeren over de gevolgen. Dit doen we in samenwerking met onze leverancier T-Zorg.
  • Grote brand aan de Gruttostraat
    In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 mei heeft een grote brand gewoed in een woning aan de Gruttostraat. De woning is bijna volledig uitgebrand. Hulpdiensten gaan ervan uit dat het echtpaar de brand niet heeft overleefd.
  • Gemeente en woningcorporatie voeren buurtonderzoek uit
    Komende maand voeren de gemeente Hellevoetsluis en woningcorporatie Maasdelta voor de vierde maal de leefbaarheidsenquête uit. De enquête wordt verspreid onder vijfentachtighonderd inwoners waarvan de adressen met behulp van een steekproef zijn verkregen.
  • Column burgemeester: Vrijheid geef je door
    Maandelijkse column van burgemeester Milène Junius
  • Pilot Hondenbeleid Bonsen Hoek
    Honden zijn voor veel mensen geliefde huisdieren. Anderen zijn juist bang voor honden en storen zich aan hondenpoep. Het college wil de overlast van hondenpoep zoveel mogelijk beperken door de huidige regels aan te passen.