Direct naar hoofdmenu / zoekveld

• Aangepaste openingstijden in verband met feestdagen
    In verband met de komende feestdagen is het gemeentehuis op verschillende dagen (eerder) gesloten.
  • Stembureauleden en tellers gezocht
    Op woensdag 18 maart 2015 worden de verkiezingen voor het Waterschap en de Provinciale Staten gehouden. Bij beide verkiezingen wordt er weer met papier en het rode potlood gestemd. Dit houdt in dat de stemmen handmatig worden geteld.
  • Nieuwjaarsbijeenkomst maandag 5 januari 2015
    Op maandag 5 januari 2015 bent u van 20.00 tot 22.00 uur van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hellevoetsluis.
  • Nieuwe beleidsregels voor Wmo en Jeugdhulp op Voorne
    De gemeente Hellevoetsluis heeft samen met Brielle en Westvoorne beleidsregels vastgesteld voor de Wmo en de Jeugdhulp. Daarmee is de laatste wettelijke hobbel genomen voor de nieuwe zorgtaken van de drie Voornse gemeenten vanaf 1 januari 2015. In de beleidsregels staan criteria voor wie in aanmerking komt voor Wmo- of Jeugdhulpvoorzieningen.
  • Drie Voornse gemeenten intentieverklaring ondertekend
    Op maandag 15 december hebben de colleges van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne een intentieverklaring ondertekend waarin zij afspreken de mogelijkheden voor een nauwere ambtelijke samenwerking te laten onderzoeken.
  • Nieuwe (beperkte) vuurwerk-afsteektijden tijdens de jaarwisseling
    Sinds dit jaar zijn in Nederland de tijden waarop vuurwerk afgestoken mag worden beperkt. Het is niet meer toegestaan om op 31 december al overdag vuurwerk af te steken. U mag op 31 december vanaf 18.00 uur vuurwerk afsteken, tot 1 januari om 2.00 uur 's nachts.
  • Drie Voornse gemeenten gaan samenwerking onderzoeken
    Op maandag 15 december zullen de colleges van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne
    een intentieverklaring ondertekenen. Daarin spreken zij af de mogelijkheden voor een nauwere ambtelijke samenwerking te laten onderzoeken.
  • Contracten tussen Voornse gemeenten en zorgaanbieders ondertekend
    De afgelopen maanden hebben de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne samen met aanbieders van zorg en ondersteuning hard gewerkt aan afspraken voor de komende periode. Met trots kunnen we melden dat de afspraken voor de Wmo en voor de lokale Jeugdzorg zo goed als rond zijn.