Direct naar hoofdmenu / zoekveld

• De Nieuwe Veste goede locatie voor Cultuurhuis Hellevoetsluis
    Kunstencentrum De Nieuwe Veste is een goede locatie voor Cultuurhuis Hellevoetsluis. Dat vindt het Hellevoetse College, zij spreken een voorkeur uit voor deze locatie.
  • Ruimte voor standpunten over school in Bloemen- en Plantenbuurt
    Om een definitief besluit te kunnen nemen over behoud van opvang en/of onderwijs in de Hellevoetse Bloemen- en Plantenbuurt wil de gemeente in gesprek met vertegenwoordigers van de raadsfracties, met de onderwijsinstellingen en met de opvangorganisaties.
  • College Hellevoetsluis bedankt Jongerenraad
    Het College van Burgemeester en Wethouders van Hellevoetsluis dankt de (oud) bestuursleden, (oud)leden en betrokkenen van de Hellevoetse Jongerenraad (HJR) voor hun inzet voor het gemeentelijk beleid.
  • Gezocht: extra ogen en oren!
    Voelt u zich betrokken bij uw buurt? Bent u een alerte inwoner en wilt u actief meehelpen aan een veiligere woon- en leefomgeving? Meldt u zich dan aan als Burgernetdeelnemer.
  • Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen
    Gemeente Hellevoetsluis doet, samen met nog 38 gemeenten in Zuid Holland, weer mee met de groepsaankoop zonnepanelen. Dit betekent dat alle inwoners van de provincie Zuid-Holland zich vanaf heden tot en met 5 november kunnen inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl.
  • Maakt u gebruik van een gesloten systeem voor warmte koude opslag? Maak hiervan melding bij de gemeente!
    Per 1 juli 2013 is het wijzigingsbesluit bodemenergiesystemen van kracht. Dit besluit heeft betrekking op energiesystemen die woningen of bedrijfsgebouwen in de winter verwarmen en in de zomer koelen door middel van de temperatuur in de ondergrond.
  • Stembureauleden en tellers gezocht
    Op woensdag 18 maart 2015 worden de verkiezingen voor het Waterschap en de Provinciale Staten gehouden. Bij beide verkiezingen wordt er weer met papier en het rode potlood gestemd. Dit houdt in dat de stemmen handmatig worden geteld. Voor deze verkiezingen is de gemeente Hellevoetsluis op zoek naar nieuwe enthousiaste (reserve) stembureauleden. Ook wordt gezocht naar tellers, die na sluiting van de stembureaus willen helpen bij het sorteren en tellen van de uitgebrachte stemmen (van 21.00 tot 00.00 uur).
  • Vanaf 13 oktober vervanging electriciteitsnet in Ravense Hoek door Stedin
    Naar aanleiding van een aantal storingen in het elektriciteitsnet en in bijzonder de storing van 4/5 juli 2014 aan zowel het gas- als het elektriciteitsnet start netbeheerder Stedin vanaf 13 oktober 2014 werkzaamheden in de wijk Ravense Hoek.
  • Begroting Hellevoetsluis 2015-2018 sluitend
    Het college van B&W van Hellevoetsluis heeft een sluitende begroting opgesteld voor de periode 2015-2018. Wethouder financiën Margriet den Brok: “Het uitgangspunt daarbij is: Hellevoetsluis, een sterke stad die toekomstbestendig & robuust is, waar dienstbaarheid centraal staat, iedereen meedoet en die financieel in balans is.”
  • Wilt u uw leefomgeving verbeteren? Doe mee aan ‘Kern met Pit’.
    De Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert elk jaar de wedstrijd ‘Kern met Pit’. Met deze wedstrijd kunnen bewonersgroepen aan de slag om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren.