Direct naar hoofdmenu / zoekveld

• Woon Info Markt voor kopers van een woning
    Op zaterdag 4 oktober, als afsluiting van de NVM Open Huizendag, organiseren makelaars, hypotheekadviseurs en notarissen weer een Woon Info Markt in het gemeentehuis. Van 14.00 - 17.00 uur kan iedereen die interesse heeft in de aankoop van een woning voor advies binnenwandelen in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis.
  • Jongerenparticipatie
    Het College van Burgemeester en Wethouders van Hellevoetsluis gaat onderzoek doen naar vormen om de jongerenparticipatie (het betrekken van jongeren bij het beleid van de gemeente) te continueren. Deze mededeling doet het College nadat duidelijk is geworden dat de Hellevoetse Jongerenraad (HJR) per 1 oktober 2014 in de huidige vorm ophoudt te bestaan.
  • Tech2Do op 9 en 10 oktober in Sporthal Olympia in Spijkenisse
    Op donderdag 9 en vrijdag 10 oktober 2014 is in Sporthal Olympia in Spijkenisse het evenement Tech2Do voor leerlingen en leerkrachten van groep 7 van alle basisscholen van Voorne-Putten.
  • Inrijden routes gladheidsbestrijding
    Vrijdag 26 september gaat de aannemer voor de gladheidbestrijding (ASH services / Vibor) met nieuwe strooivoertuigen de weg op om de strooiroutes in Hellevoetsluis te gaan verkennen.
  • 500 oplaadpunten voor elektrisch vervoer stadsregio Rotterdam
    Dit jaar zijn in de stadsregio Rotterdam in totaal 212 openbare oplaadpunten in de openbare ruimte gerealiseerd.
  • Wilt u uw leefomgeving verbeteren? Doe mee aan ‘Kern met Pit’.
    De Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert elk jaar de wedstrijd ‘Kern met Pit’. Met deze wedstrijd kunnen bewonersgroepen aan de slag om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren.
  • Wubbo Tempel gestart als burgemeester
    Dinsdag 2 september is Wubbo Tempel gestart als nieuwe (waarnemend) burgemeester van Hellevoetsluis. Hij volgt daarmee Erik van Heijningen op, die deze rol twee jaar vervulde. Het is de bedoeling dat Hellevoetsluis uiteindelijk weer een kroonbenoemde burgemeester krijgt. Tot die tijd is Wubbo Tempel waarnemend burgemeester.
  • Jan Blankenspeld voor de heer Parlevliet
    Zaterdag 30 augustus heeft de heer W.J. Parlevliet uit handen van loco-burgemeester Hans van der Velde de Jan Blankenspeld ontvangen.