Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home Inwoners / Actueel / Bekendmakingen

Bekendmakingen

De gemeente publiceert wekelijks de wettelijk verplichte bekendmakingen in Groot Hellevoet op de pagina 'Gemeenteberichten'. De gemeenteberichten vindt u als PDF bij 'Actuele bekendmakingen'.

Daarnaast worden de bekendmakingen digitaal gepubliceerd op deze website en op www.overheid.nl. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken met verschillende zoekopties. Via de website www.overheid.nl kunt u zich ook aanmelden voor de e-mailservice bekendmakingen.

• Actuele bekendmakingen
    Op deze pagina vindt u alle bekendmakingen van de gemeente Hellevoetsluis. U kunt de bekendmakingen die op de gemeentepagina staan hierboven als PDF openen. Ook kunt u de digitale bekendmaking hieronder bekijken. Bij de digitale bekendmakingen kunt u onder andere zoeken op publicatiedatum, type of status van de bekendmaking of op trefwoord.
  • E-mailservice bekendmakingen
    Met de e-mailservice ontvangt u wekelijks de bekendmakingen van gemeente, provincie en waterschappen per e-mail. Denk bijvoorbeeld aan aangevraagde en verleende vergunningen, verkeersbesluiten en bestemmingsplanprocedures. Stel de service af op uw straat of postcode. De service is gratis en altijd op te zeggen.